Νέο πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου «Peugeot 4×4»

Σχεδιάστηκε με βάση το κέρδος σας!

Σήμερα, μόνο η Peugeot σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου, με 4 παροχές που ισχύουν μαζί, για όλα τα μοντέλα.

Το νέο πρόγραμμα ονομάζεται «Peugeot 4X4» και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η εμπορική του ονομασία, είναι μία «τετραπλή χρυσή παροχή»!

Σύμφωνα με το «Peugeot 4X4», ο κάθε αγοραστής οποιουδήποτε μοντέλου και οποιασδήποτε έκδοσης επιβατικών αυτοκινήτων Peugeot, μπορεί πλέον να απολαμβάνει τα τετραπλά οφέλη που μόνο η Peugeot προσφέρει:
– 4 χρόνια Άτοκη Χρηματοδότηση
– 4 χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση
– 4 χρόνια Δωρεάν Οδική Βοήθεια
– 4 χρόνια Δωρεάν service

Η άτοκη χρηματοδότηση διατηρεί το ποσό χρηματοδότησης σταθερό με διάρκεια αποπληρωμής 48 μηνών, ενώ η μηνιαία δόση συνδυάζεται με την ονομασία του μοντέλου. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως η δόση για το 108 διαμορφώνεται στα 108€ το μήνα άτοκα, για το 208 και το 2008 στα 208€ το μήνα άτοκα, για το 308 και το 3008 στα 308€ το μήνα άτοκα ενώ και για τα υπόλοιπα μοντέλα ισχύουν άκρως ανταγωνιστικές άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Επιπλέον, όσον αφορά το σέρβις, η Peugeot παρέχει εντελώς δωρεάν την προκαθορισμένη από τον κατασκευαστή συντήρηση του αυτοκινήτου για 4 χρόνια (περιλαμβανομένης εργασίας και ανταλλακτικών).

Το νέο πρόγραμμα «Peugeot 4X4» ισχύει μέχρι τέλος Ιουλίου.